Informatie

 

Huren

Via de website doe je een aanvraag. Ik bekijk de beschikbaarheid en je krijgt een snel antwoord. Het springkussen staat dan vrijblijvend in optie voor je. Wanneer het akkoord is, stuur je mij jouw bevestiging. De huur van het springkussens is nu definitief.
 

Reacties

Mijn streven is binnen 4 uur te reageren. Dit lukt bijna altijd. Heb je binnen 12 uur nog geen reactie? Bel of WhatsApp mij dan op +31 6 23 82 75 22 om er zeker van te zijn dat er niks is misgegaan.

 

Betaling

Nadat de aanvraag definitief is, ontvang je de huurprijs in een reactie. Deze dien je op de huurdatum contant te voldoen of via factuur vooraf, het is maar net wat je wilt. Alle prijzen op de website zijn incl. btw.

 

Toezicht

Wanneer je een springkussen huurt, dan ben je zelf verantwoordelijk voor begeleiding en toezicht door een volwassene (18+). 

 

Stroom voorzien

Graag zelf stroom voorzien. Lukt dit niet dan neem ik verlengkabels mee, de huur hiervan is € 5 per kabel van 20 meter.

 

All-in-service

Er wordt alles geregeld! Ik bezorg, bouw op, installeer en bouw af zonder extra kosten. Alles is inclusief grondzeil, blowers, verlengkabels en verankermateriaal. Je hoeft zelf niets te doen, het is tenslotte jouw feestje.

 

Mooi-weer-garantie

Wanneer er slecht weer voorspeld is kun je de avond vóór huurdatum kosteloos annuleren. Ook bij slecht weer kun je prima springen, maar wil je zeker zijn, kijk dan de avond ervoor naar het weerbericht of op buienradar of informeer me.

 

Levering

Ik lever in Zeeuws-Vlaanderen in de regio Hulst, Vogelwaarde, Graauw, Paal, Nieuw-Namen, Terhole, Kloosterzande, Sint Jansteen, Clinge, Koewacht, Zaamslag, Terneuzen, Axel, Oostburg, Aardenburg, Groede, Nieuwviet, Sluis en Cadzand.

Ook verhuur ik springkastelen in het Waasland in Oost-Vlaanderen in de omgeving van Zelzate, Wachtebeke, Stekene, Sinaai, Moerbeke, Sint-Niklaas, Sint-Gillis-Waas, de Klinge, Kieldrecht, Verrebroek, Beveren en Meerdonk.
 

Schade

Als je schade constateert aan onze luchtkussens, meldt het altijd telefonisch via +31 6 23 82 75 22. Als er schade ontstaat tijdens het gebruik van het kussen, dan ligt het aan de grootte en de toedracht wat ik hiermee doe. In de meeste gevallen is het een kwestie van slijtage en zijn daar geen kosten aan verbonden. Als er sprake is van opzet of ondeugdelijk gebruik dan kan ik de schade op je verhalen.

 

Contact

De informatie niet gevonden? Ik help je graag! Bel of WhatsApp me op +31 6 23 82 75 22mail me of stel jouw vraag via het contactformulier.